Chocolade Bonbons Recept

chocolade bonbons
Mijn favoriete chocolade bonbons zijn de bonbons met een vulling. Vind jij ook dat het fideelt? Dan is dit recept waarschijnlijk iets voor jou! Een klein beetje chocolade smeert zo geweldig op allerlei lekkernijen. In deze blogpost breng ik een aantal nuttige tips rondom chocolade smeermiddelen, die je altijd kunt gebruiken als je in de buurt van eieren zit of om gezellig met familie te eten. Of misschien vraag je je af wanneer het toch geoorloofd is om Nutella te gebruiken… De antwoorden hierop staan in dit artikel! Als je ons helpt, help je anderen ook mee hun grootste valkuil te vermijden: Chocolade smurrie wordt geassocieerd met vette voeding en slecht bouwen. Daar willen we nu juist veel meer dan ooit! Dus hoeft het niet alleen maar te zijn; we moeten ermee kunnen spelen! To the rescue:

Waarom chocolade smeermiddel?

Chocolade smeert gewoon goed. Dit is zowel de reden waarom we lekker smeren als de reden waarom we dat niet moeten doen. Je kunt er bijna alles mee besmeren, en dus ook yoghurt, yoghurtdranken, muggen, je favoriete brood (want kan je met Nutella ook lekker eten?), kwark, aardbeien… Allemaal bij elkaar genomen, is er geen voedingsmiddel waar je niet iets van kunt maken.

Natuurlijk kan je ook lekker een gekke smurrie of een chocolade-kazen arrangement maken. Als je dit dan tegen de rest van de maaltijd gebruikt, kunnen de lekkere smurrie en de chocolade-kazen je geen kwaad doen!

Hoe maak ik chocolade smeermiddel?

Achteraf gezien is het toch vreemd dat je een soort chocolade kunt maken uit een flesje voedingssupplement. Maar het is zo. Er zit een groene tablet in de fles, die je behandelt met water. Je blaast het water weg en je maakt een chocolade-smurrie uit die smurrie. Maar het voornaamste is dat je een heleboel water in het thema water zet. Wat het smurrie-ontstaan betreft, zie je wel een verandering. Het is na verloop van tijd ideaal – het staat niet meer op, krijgt een donker kleurtje, zoals je het zelf wilt. Het is nu gewoon smurrie, ongeacht of je er nu blij van wordt.

Tips voor een goed Eieren Smurrie of Nutella-recept

Neem de tijd en maak simpele smurrie’s.

Maak een smurrie van een gemodificeerde consument of voedingssupplement: dat is milieuvriendelijker.

Vermijd voedingssupplementen die kunstmatig zijn gemaakt of die niet ingesteld zijn op consumptie, zoals Amino’s.

Vermijd voedingssupplementen die je niet kunt buiten bewaren. Milieuvriendelijker is het natuurlijk.

Vermijd voedingssupplementen die gevaarlijke stoffen bevatten, zoals het voorgeschiedenis van het voedingssupplement, gevaarlijke gedeeltes van het voedingssupplement of gevaarlijke stoffen die door het voedingssupplement kunnen worden gebruikt, zoals cafeïne en koffie.

Vermijd voedingssupplementen die gevaarlijke stoffen bevatten die je niet wilt, zoals suiker, cholesterol, eiwitten, eetbare suikers, zout, calciumbladen, etc.

Vermijd voedingssupplementen die gevaarlijke stoffen bevatten die je wel wilt, zoals melk, eiwitten, vitamines, etc.

Vermijd voedingssupplementen die gevaarlijke stoffen bevatten die je de afgelopen tijd wel of niet hebt gebruikt, zoals benepen drankjes, drugs, koolhydraten, etc.

Vermijd voedingssupplementen die gevaarlijke stoffen bevatten die je de afgelopen tijd niet hebt gebruikt, zoals suiker, cholesterol, eiwitten en aminozuren.

Voorbeelden van Chocolade Smurrie’s in dit recept

Een chocolade smurrie van kwark, eieren en een paar dropjes chocolade. Het is een simpele smurrie, die met een knapperige korst overkomt. Ideaal voor alle partijen in de maaltijd.

Een chocolade smurrie van yoghurtdrank, eieren en een paar dropjes chocolade. Het is een smurrie van een gemodificeerde yoghurtdrank, die net zo lekker is als dat je gewoon met eieren kunt maken.

Een chocolade smurrie van yoghurtdrank en eieren, geklutst met twee eieren. Een lekker smurrie die je gemakkelijk kan maken als je een ei teveel hebt of een ei niet hebt.

Een chocolade smurrie van yoghurtdrank en eieren, geklutst met een ei en een paar dropjes chocolade. Een lekker smurrie die je nog lekkerder maakt als je ervoor kunt zorgen dat er een ei in zit.

Een chocolade smurrie van yoghurtdrank, eieren en kwark, geklutst met een ei en een paar dropjes chocolade. Een smurrie die het beste van twee soorten watjes bevat, die de eigenschap heeft dat ze geklutst zijn.